Over ons

Wij zijn adviseurs welke de persoon achter het dossier centraal stellen. U dus.

Met onze jarenlange ervaring weten wij hoe belangrijk een goed uitgevoerde opdracht is. Iedere opdracht en advies is maatwerk. Het moet u inzicht verschaffen en u in staat stellen op de goede momenten de juiste beslissingen te nemen.

Om u optimaal en compleet van dienst te zijn met het verstrekken van adviezen, het verzorgen van uw aangiften, het opstellen van de jaarrekeningen van uw ondernemingen en uw financiële planning, hebben wij de juiste disciplines in huis.

  • Twee accountancy- en administratie-medewerkers
  • Drie fiscalisten
  • Een onafhankelijk financiëel planner
  • Twee medewerkers voor de administratieve ondersteuning

 

Elders op de website stelt iedereen zich persoonlijk aan u voor. Daar kunt u zien over welke kennisgebieden zij nog meer beschikken.

De accountancy- en administratie-medewerkers verzorgen de jaarrekeningen van uw ondernemingen. Welke rechtsvorm deze ondernemingen ook hebben. Zoals eenmanszaken, samenwerkingsverbanden, besloten vennootschappen, coöperaties, stichtingen en verenigingen.

De fiscalisten verzorgen uw persoonlijke aangiften en die van uw ondernemingen.

De financiële planner beoordeelt uw huwelijkse- of samenwoonsituatie, uw huwelijks goederenrecht of samenlevingscontract, uw toekomstvoorzieningen en uw testament.

Afhankelijk van de vraagstelling verzorgen zij in samenwerking uw advisering.

De kwaliteit van alle medewerkers wordt gewaarborgd door regelmatige interne en externe scholing. Daarnaast hebben wij periodiek overleg met notarissen, een familierecht-advocaat en een onafhankelijke pensioenspecialist. Niet alleen wisselen wij kennis op onze vakgebieden uit, maar schakelen wij elkaar via korte lijnen voor u in.

Door onze open organisatie wordt er intern door meerdere disciplines over uw fiscale en financiele situatie geoordeeld. Hierdoor wordt uw situatie vanuit verschillende ooghoeken belicht en bevorderen wij de kwaliteit van ons werk. Niet onbelangrijk is dat u door onze interne korte lijnen geen rekening krijgt waarin overbodige afdelingsuren of -overhead zijn begrepen. De tijd die wij aan uw opdrachten besteden gaat niet verloren aan lang intern overleg, maar wordt volledig aan u en uw opdracht besteed.