Particulieren

Ook voor particulieren horen belastingen erbij. Zo kunt u denken aan een aangifte erf- of schenkbelasting of de aangifte inkomstenbelasting. Veel mensen vinden het invullen van de aangifte een ingewikkelde bezigheid.

Hebt u hulp nodig bij het invullen van uw aangifte dan kunt u hiervoor terecht bij ons. Wij doen meer dan alleen uw aangifte snel en efficiƫnt invullen. Wij kijken ook meteen met de gegevens die wij van u hebben of er voor de komende jaren mogelijkheden zijn om (belasting) te besparen. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en belastingwetgeving en passen dit altijd zo voordelig mogelijk voor u toe. Hierdoor profiteert u van alle besparingsmogelijkheden en hoeft u uzelf niet te verdiepen in de regelgeving.
Ook nemen wij bijkomstige werkzaamheden voor u uithanden, zoals het indienen van bezwaarschriften, het aanvragen, wijzigen of stopzetten van voorlopige aanslagen en toeslagen.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor fiscale adviezen. Ook als u uw aangifte al door ons laat verzorgen, maar u vragen heeft over een specifiek onderwerp of u ergens meer informatie over wilt hebben, neemt u dan contact met ons op. Wij zoeken het graag voor u uit.

Kortom voor uw belastingaangifte en alles wat daarmee samenhangt en met al uw fiscale vragen bent u bij ons van harte welkom. Wij houden rekening met uw specifieke wensen en behoeften en vinden een persoonlijke aanpak erg belangrijk.