Linnekamp c.s. (hierna Linnekamp) bestaat al ruim 30 jaar en is uitgegroeid tot een kantoor met 6 medewerkers. Door de kleinschaligheid van het kantoor met meerdere specialismen in huis, staat Linnekamp voor persoonlijke service, laagdrempeligheid en deskundigheid. Doordat het team zo klein is, zijn wij altijd op de hoogte van elkaars werk en kunnen wij hierdoor gemakkelijk kennis delen en ervaringen uitwisselen. Wij doen dit door gewoon ouderwets te overleggen met elkaar.
Het team bestaat uit fiscalisten, financieel planners, accountancy medewerkers en een office manager. Welke vraag u ook heeft, met onze kennis en ervaring adviseren wij u graag over de voor u belangrijke financiële en fiscale vraagstukken. U kunt hierbij denken aan vragen over; inkomstenbelasting,

 

loonbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting, erfbelasting en schenkbelastingen alle verschillende toeslagen en meer. Op al uw vragen over al deze verschillende soorten belastingen en toeslagen krijgt u een deskundig antwoord.
Wij zorgen er altijd voor dat we weten waar u, uw bedrijf of situatie het best bij gebaat is. We vertellen, leggen uit, stellen vragen en horen graag wat uw wensen zijn. Dat maakt het voor ons een stuk gemakkelijker om u te voorzien van het beste dat we in huis hebben. Voor elke klant creëren we een manier van werken, waardoor er rust, vertrouwen en ook een transparante communicatie ontstaat.